Oprecht betrokken

Doen waar je goed in bent: dat is waar we in geloven. Daarom staan we sinds 2019 klaar voor mkb-ondernemers en werkzoekenden in en rond Uden, Eindhoven en Boxmeer. Ook voor die tijd bouwden we aan ons netwerk, maar dan onder de vlag van WerkNu. Inmiddels kennen we het bedrijvenlandschap in de regio op ons duimpje, en kun je rekenen op onze hoogstpersoonlijke aanpak, directe communicatie en oprechte betrokkenheid. 

Altijd dichtbij

Keihard werken en kwaliteit leveren vinden we heel normaal. Dat is onze Brabantse nuchterheid. Bij ons geen maatpakken, wél een aanbod dat zit als gegoten. Of je nu als werkzoekende of werkgever bij ons binnenkomt: we kijken naar wie jij bent en wat jij wil. Daarbij zijn de lijnen kort. We komen regelmatig bij je langs of we bellen om te vragen hoe het gaat. En heb jij ons nodig? Dan krijg je meteen iemand aan de lijn.

Dit zijn wij

Rosina van Dijck

Directie

René Verbruggen

Directie

Ewa Brzychcy

Vestigingsmanager Uden

Tom van Bakel

Vestigingsmanager Boxmeer

Ela Wojtczak

Intercedente Boxmeer

Sabina Sarnecka

Intercedente Uden

Anna Muszynska

Intercedente Uden

Kelly Kunz​

Intercedente Eindhoven

Silviu Lungu

Roemeense intercedent

Join the team!

Kijk nu bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar:

Meer weten?

Solliciteren bij IndiviNu, een vraag stellen of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

“We kijken naar wat wél kan.”

“Samen met klanten kijken naar wat wél kan, dat maakt mijn werk zo leuk. Met een open blik zoeken naar kansen en mogelijkheden, de juiste mensen vinden en zaken goed organiseren. Dat is elke dag opnieuw een uitdaging, en geeft mij een goed gevoel!”

Tom van Bakel – vestigingsmanager Boxmeer