"Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!"

Gewoon hoogstpersoonlijk

Hé, Ik ben Colette, 32 jaar en werk nu 5 maanden bij WerkNu/IndiviNu. Ik ben gestart als intercedente. Naast dat ik leuke werkzoekenden probeer te matchen met onze toffe opdrachtgevers, probeer ik ook onze hoogstpersoonlijke werkwijze handen en voeten te geven.

Wanneer het idee ontstaat dat we met een blog gaan starten over het stuk hoogstpersoonlijk bij WerkNu/IndiviNu, steek ik als eerste mijn vinger omhoog. Ik heb het pas nog mogen ervaren. Om te beginnen ben ik zelf heel hoogstpersoonlijk ontvangen, van de fijne sollicitatiegesprekken en een warm welkom met mijn start kan ik je vertellen dat je geen “nummertje” bent bij Werknu/IndiviNu.

Wij (ik mag nu dus wij zeggen 😊) van WerkNu/IndiviNu maken in onze branche het verschil door naast onze opdrachtgevers, ook de flexkrachten hoogstpersoonlijk te begeleiden. De ene keer door een wat lekkers te brengen op de bouw en je verhaal te delen wanneer nodig, maar ook door onze mensen te begeleiden bij het zoeken van een eigen woning of een bezoek aan de huisarts. Eigenlijk de gewone dingen maar toch net dat stukje extra.

De komende periode ga ik vaker een hoogstpersoonlijk verhaal vertellen vanuit mij, onze werknemers en klanten.

Tot snel!

Colette van den Hoogen.