Wilt u meer weten over onze certificeringen?

SNA-keurmerk

Met het keurmerk van Stichting Normering Arbeid tonen we aan dat we voldoen aan de betrouwbaarheidsnorm NEN 4400-1. Dit geeft jou de zekerheid dat WerkNu aan alle arbeidsrechtelijke verplichtingen voldoet, zoals het afdragen van belasting en het controleren van de identiteit van zowel opdrachtgevers als werknemers. Ook kun je erop vertrouwen dat wij ons houden aan het minimumloon.

VCU-certificering

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen veilig en gezond werken. Met de VCU-certificering tonen we aan dat we op het gebied van veiligheid en gezondheid niets aan het toeval overlaten. Dat betekent bijvoorbeeld dat we wet- en regelgeving kennen, dat we gevaarlijke situaties herkennen en dat we weten hoe je die kunt voorkomen. Door onze VCU-certificering kunnen wij flexibel personeel beschikbaar stellen aan technische bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn.

WKA-verklaring

Ook de Belastingdienst bewaakt continu de betrouwbaarheid van uitzendorganisaties. Bijvoorbeeld door te controleren op een tijdige en volledige betaling van loon- en omzetbelasting. Dit wordt vastgelegd in de WKA-verklaring (Wet ketenaansprakelijkheid). Hiernaast vind je de WKA-verklaring van WerkNu.

Verklaring betalingsgedrag fiscale verplichtingen

WerkNu voldoet aan haar betalingsverplichtingen aan de Belastingdienst. Hiernaast vind je de verklaring betalingsgedrag van WerkNu.